On-line marketing nejen pro e-shopy

Jste unaveni z toho, že investujete své tvrdě vydělané peníze do marketingových agentur, které Vám slibují výsledky, ale ty se nedostavují?

Více jak 15 let zkušeností v on-line strategiích zaměřených na konverze 
Specializace e-shop marketing

Standa ruce zkrizene pro dalsi zpracovani polodetail

Neztrácejte čas sliby marketingových agentur. Vždyť nezáleží na tom, kolik máte sledujících na sociálních sítích, když to nepřináší reálné příjmy. Neutrácejte peníze za nesmyslné kampaně, které nepřinášejí pozitivní výsledky.

Jsem tu pro Vás, abych vám pomohl dosáhnout zisk i další firemní cíle nejen v on-line světě. 

Pomůžu vám optimalizovat vaše marketingové aktivity, získat plnou kontrolu nad celým marketingovým procesem a  přitom ušetřit peníze, které byste jinak utratili za marketingové agentury. 

Zavolejte mi a domluvte si krátkou on-line konzultaci ZDARMA

Jaké výhody a nevýhody přináší správa marketingových aktivit u vašeho zaměstnance, freealecera či marketingové agentury?

Více ve videu …

Není agentura jako agentura. Na některé je dobré dát si velký pozor. Ale jak se v nich vyznat? Jaké praktiky na vás budou vyzkoušet?

Více ve videu …

Zkušenosti podnikatelů na správu marketingu aktivit přes digitální agentury. Kdo se již s takovou osobní zkušeností nesetkal!

Více ve videu …

Analýza reklam od jedné agentury z Prahy

Čas od času tvořím firmám analýzu stávajících reklam, které jim buď agentura, či freealencer nastavil. U jedné analýzy jsme se tak namýchl, že jsem na tuto agenturu natočil video a zveřejnil jejich výsledky. Šlo a nejhorší analýzu, kterou jsem kdykoli tvořil. 

Nejhorší reklamy z Google: 

  • PNO 599,08% / Kredit 980,33 Kč/ Konverze: 1 027 Kč
  • PNO 498,72% / Kredit 4 632 Kč / Konverze: 1544 Kč
  • PNO 497,91% / Kredit 51 766 Kč / Konverze: 245 192 Kč
  • PNO248,88% / Kredit 810,39 Kč / Konverze: 978 Kč
  • PNO 39,99% / Kredit 53 242 Kč/ Konverze: 147 033 Kč

Chcete také vypracovat audit vašich on-line kampaní?

„Reference vedou k dialogu, ale osobní setkání k Vašemu prospěchu“

Pavel Klein
Pavel Klein
Byznys mentor „V křesle byznysu“
Read More
Se Stanislavem Vavříkem jsme se setkal v rámci projektu V křesle byznysu v podcastu pro podnikatele, ve kterém jsme hovořili o e-shopech a on-line marketingu. Ocenil jsem rozsáhlé znalosti a zkušenosti s přípravou a realizací kampaní v on-line prostoru. Diskutovali jsme o algoritmech, speciálních akcích, slevách, trhu, investicích do reklam i marketingu. Stanislav je specialista na on-line marketing, vřele doporučuji jeho služby.
Ondřej Mangl
Ondřej Mangl
Majitel eshopu Korálky Katlas
Read More
Spolupráce s Standou Vavříkem začala v prvním covidovém roce, kdy vyhrál výběrové řízení na pozici marketingového specialisty a přinesl nám ucelený marketingový plán. V tomto turbulentním období, kdy kamenné prodejny byly uzavřeny a konkurence v online prostředí rostla, nám Standova pomoc umožnila vyniknout. Díky němu jsme dosáhli nejlepšího roku v historii firmy. Začali jsme produkovat edukativní videa, blogové články a další obsah, který oslovil mnoho zákazníků. Když jsme se rozhodli firmu přesunout a otevřít novou kamennou prodejnu. Spoluprací s ním jsme dále zviditelnili firmu spoluprací se školami a městem. Využívání generativní AI nám umožnilo plánovat expanzi na zahraniční trhy a vytváření projektů pro pasivní příjem po odeznění krize.
Tomáš Gřešek
Tomáš Gřešek
EDUWAY s.r.o.
Read More
Se Standou jsem měl příležitost spolupracovat jako s odborníkem na on-line strategie. Jeho přístup k on-line marketingu a strategiím je mimořádně komplexní a zároveň srozumitelný. Vždy se snaží postavit se do situace svých klientů a porozumět jejich konkrétním potřebám a cílům. To z něj činí nejenom odborníka, ale také skvělého komunikátora, který dokáže složité koncepty převést do jasných a praktických kroků. Celkově řečeno, pokud hledáte odborníka na online strategie se zaměřením na e-shop marketing, který je nejen kompetentní, ale také schopen předat své znalosti tak, abyste je mohli prakticky využít, nemůžete udělat chybu, když se na něj obrátíte.
Daniel Nytra
Daniel Nytra
marketingový poradce
Read More
Standa je výjimečný markeťák s kombinací inteligence a akčního přístupu. Jeho schopnost nejen generovat inovativní nápady, ale také je úspěšně realizovat, je založena na solidních dlouholetých zkušenostech. Mnoho lidí má skvělé nápady, avšak jak se říká: „Nejvíce (nerealizovaných) skvělých nápadů najdete na hřbitově“ …. Standa je výjimkou, která tuto pravidelnost narušuje. Jeho síla spočívá v schopnosti filtrovat množství nápadů, střídmě je vyhodnotit a následně je přetavit v úspěšné projekty. Vše v jedné osobě.
Marek Vlček
Marek Vlček
Tvůrce firemních identit
Read More
Standa má velkou výhodu a to jsou zkušenosti. Dokáže hned odhalit potenciál projektu, dal nám osvědčené tipy přímo z praxe, které nám pomohli si uvědomit, na co se máme soustředit a jaký máme zvolit postup. Ušetřil nám díky tomu mnoho času, které jsme věnovali už přímo do tvorby procesů.
Rudolf Svátek
Rudolf Svátek
SEO konzultant
Read More
Standa je vizionář, ale ne snílek. Je schopný sny a vize přetavit ve skutečné výsledky. Slovo „nejde“ pro něj není odpověď. Sám jsem co se týká obchodu silně neobratný. Děkuji mu za trpělivost, s jakou mě vede při mých pokusech s obchodem. Jsem dost tvrdohlavý, takže se mnou nemá jednoduchou práci, ale je to prostě geniální obchodník, který vždy najde cestu.
David M Strnad
David M Strnad
Manager ve společnosti EMBERI PROduction
Read More
Potřebujete pomoc s marketingem svého e-shopu? S důvěrou se obraťte na Standu Vavříka. Když vytvořím novou kampaň, chci slyšet Standův názor. Vždy upřímně vyhodnotí a navrhne zlepšení, která vedou k.cíli. Když řeším e-shop, volám Standovi rovnou, protože v oblasti e-shopů je jedinečný. Má přehled o trendech, sám si je i otestuje, takže jeho návrhy nejsou teorií, ale vyzkoušenou věcí.
Pavla Sochová
Pavla Sochová
Network marketing
Read More
Měla jsem to potěšení spolupracovat se Stanislavem Vavříkem ve věci mého online podnikání a ráda bych sdílela své pozitivní dojmy. Jako lektor prokázal hluboké znalosti a zároveň schopnost vysvětlit složité koncepty jednoduše a srozumitelně. Jeho odborné rady mi výrazně pomohly při rozvoji mého online podnikání. Má vynikající porozumění digitálního prostředí a eshop strategiím. Co se týče jeho přístupu k práci je nejen profesionál, ale také spolehlivý a ochotný spolupracovat. Myslím, že jeho znalosti a rady jsou cenným přínosem pro každého, kdo se snaží dosáhnout úspěchu v online marketingu a e-commerce. Celkově vzato je Stanislav Vavřík odborníkem, kterého mohu s klidným srdcem doporučit v oblasti online marketingu, online strategií a eshop strategií. Jeho schopnost pomoci transformovat nápady do konkrétních výsledků je obdivuhodná.
Pavla Smetanová
Pavla Smetanová
Korfuservis
Read More
Standa je naprostý génius a guru v online strategii. Jeho FB stránka Milujeme Řecko vzniklo nejprve jako podpora řeckého eshopu, ale mezitím se rozrostla v největší komunitu tohoto druhu v Čechách s více než 80 tis členy. Dnes je to komunita, kde je možné propagovat od ubytování v Řecku přes řeckou kuchyni, poznávací zájezdy či řecké recepty až po charitativní projekty jako je například útulek pro pejsky a kočičky nebo čištění pláží dobrovolníky. I mně osobně tato stránka zvýšila návštěvnost mých stránek www.korfu-servis.cz a tím jsem získala spoustu nových klientů, za což jsem nesmírně vděčná.
Karel Kašpar
Karel Kašpar
Kašpar Magic
Read More
Jsme profesionální kouzelníci a realizujeme veřejná představení pro děti i dospělé doma i v zahraničí. Za léta, která takto vystupujeme se způsoby hledání nových zákazníků mění a my jsme potřebovali poradit, jaké jsou možnosti na internetu, který v dnešní době předběhnul všechny dosavadní způsoby nabízení. Pan Standa Vavřík byl skvělá volba. Měli jsme asi hodinové on-line povídání o možnostech zacílení o různých prográmcích a aplikacích, které nám práci usnadní a my bychom tak mohli oslovit co největší počet lidí. Mluvili jsme i o přizpůsobení našich webových stránek, aby oslovily co nejvíce lidí a přiměly je, nás kontaktovat. Ta hodinka nám otevřela nové obzory a pana Standu Vavříka mohu jen doporučit.
Ondřej Šilhánek
Ondřej Šilhánek
Šperky Štígro – autorská bižuterie
Read More
Standa Vavřík je profík v oboru on-line marketingu pro e-shopy. Sleduje aktuální vývoj, trendy i komplexní nástroje a umí je uplatňovat v praxi. Navíc individuálně pro daný projekt se spoustou kreativních nápadů. Dokáže pochopitelně osvětlit problematiku ve vzájemných souvislostech pro on-line podnikání včetně provázání s kompletní strategií tak, aby se dosáhlo požadovaných cílů. Tímto děkuji za veškeré rady, inspiraci a spolupráci.
Pavel Růžička
Pavel Růžička
Milos Village
Read More
Standa Vavřík je špičkový marketer s obrovským přehledem o oboru. Je nadšeným propagátorem novinek, odborník na slovo vzatý, zároveň mu ale nechybí lidský přístup. Výborná komunikace je samozřejmostí, nemusíte u něj dlouho čekat na odpověď, někdy trochu nechápu, jestli vůbec má nějaký volný čas pro sebe. Doporučuji spolupráci s ním.
Wojtek Emanuel Madalinski Mendoza
Wojtek Emanuel Madalinski Mendoza
Majitel ve společnosti COLWAY
Read More
Moc doporučuji Pana Standa Vavřík. Velký profesionál pomohl mi získat nové zákazníky a zvýšit prodej díky Stando jsi fakt odborník a děkuji za rady a doporučení 💪.
Mgr. Miloslav Krátký
Mgr. Miloslav Krátký
Senior IT Recruiteername
Read More
Standa je velmi čestný, férový a loajální. Je to poctivý dříč a současně velmi kreativní člověk. Spolupráce s ním byla vždy skvělá.
 Radek Janečka
Radek Janečka
Manažer ve společnosti Industry EU
Read More
S panem Standou Vavříkem jsem se setkal jak na živém tak on-line školení v oblasti online marketingu a eshop strategie a musím uznat, že je to opravdu člověk, který ví o čem mluví. Profesionál, který umí vysvětlit i pro nás méně zdatné v oboru, jak se to má správně dělat, aby to fungovalo. Děkuji za profesionální školení a těším se na další.
 Hynek Nekuža
Hynek Nekuža
Rodinné a systemické konstelace
Read More
Se Standou Vavříkem jsem spolupracoval na několika projektech, zvláště těch prezentačních. Standa je vždy ochotný konzultovat s vámi novinky, kterých je v on-line prostoru tolik, že je člověk nezasvěcený nestačí vůbec stíhat a pojmout, což je také velmi obohacující, a pomůže vám vybrat z pestré škály ty nové cesty, které vám nejvíce sedí. Klidným způsobem vám vysvětlí témata, o nichž nemáte ponětí a zároveň navrhne portfolio možností, které se týká vaší sebe prezentace či prezentace vašeho produktu. Standa umí pomocí on-line marketingu oslovit co nejvíce zákazníků či klientů, kteří znají hodnotu zboží či služby, a proto se pak daří zvýšit prodej zboží či služeb. Spolupráci s ním vřele doporučuji.
 Maryla Fajkusová
Maryla Fajkusová
– Referent zákaznického oddělení ve společnosti Česká spořitelna
Read More
Standa je obchodník tělem a duší. Umí najít nové trhy a umí na novém trhu uspět. Ve společnosti Vitaminátor jsem byla vděčná za jeho pomoc rozvoje nového trhu v oblasti Prahy. Jeho nápady budou jistě přínosem pro společnosti, které chtějí najít nové odbytiště, vymezit se vůči konkurenci a uspět v moderních on-line nástrojích podnikání na internetu. Je skvělý kolega a motivátor. V těžkých chvílích umí povzbudit a poradit. Pracovat s ním je radost.
Jaroslav Benda
Jaroslav Benda
Digitální tvůrce
Read More
Mám velkou radost napsat referenci pro Standu Vavříka, který je mimořádným odborníkem v oblasti online marketingu, online strategií a e-shop strategií. S touto referencí bych rád zdůraznil Standovo schopnost rychle a efektivně identifikovat klíčové trendy na trhu a vytvářet strategie, které nám umožňují dosahovat vynikajících výsledků. Jeho znalost online marketingu a online strategií je mimořádná, a díky tomu jsme viděli pozoruhodný růst našeho e-shopu. Co odlišuje Standu od ostatních je jeho kreativní přístup k práci. Standa nejenže rozumí analýze dat a statistikám, ale také má schopnost přinášet nové a inovativní nápady do našich projektů. Jeho schopnost spolupracovat s týmem a komunikovat složité myšlenky jednoduše je neocenitelná. Standa je bezpochyby jedním z těch profesionálů, na které se můžeme vždy spolehnout, a jeho přínos pro naši firmu byl nepostradatelný. Jeho dovednosti a závazek jsou příkladem pro celý tým.
Roman Polák
Roman Polák
ISEE International Business Community
Read More
Standa je profesionál, velmi zkušený marketingový stratég, pod jeho vedením si klienti zvyšují své obraty v online obchodu, je skvělým mentorem a partnerem, kolegou ve svém oboru a specializací na on-line marketing, online strategie, e-shop strategie. Je součástí naší mezinárodní obchodní komunity iSEE, www.iseeo.cz a jsem naprosto spokojený.
Previous
Next

Natáčím pro Vás edukační videa. Téma on-line strategie a e-shop marketing.

Strategie okolo kampaní na sociálních sítích řeším na Facebooku. Naskenujte si QR.
Nejaktivnější jsem na  LinkedInu. Naskenujte si QR  kód a buďme spolu ve spojení.

Chcete se monu chatovat?
Spojte se se mnou na whatsappu. 

Stanislav Vavřík  – online strategie pro eshopy © 2010 – 2023  Ičo: 73353736